Csomagolóanyagok

PAPÍRZACSKÓK AZ IGÉNYES CSOMAGOLÁSHOZ

A legkülönfélébb termékek csomagolásához az egyik legjobb és legkedvezőbb árú megoldás lehet a papírzacskók használata. A csomagolástechnikai termékek között az egyik legalapvetőbb eszköznek számít, mivel a felhasználási területe rendkívül széles spektrumban mozog.

Attól függően, hogy a papírzacskó milyen típusú, jól alkalmazható különféle aprócikkek, bármilyen jellegű ajándékok, élelmiszeripari termékek és más egyéb termékek csomagolására. Tökéletesen alkalmas egy esztétikus termék ízléses csomagolására is, és ezen kívül reklámhordozóként is jól megállja a helyét.

Papírcsomagolásokról

Az egyszerűbb egyszínű papírzacskók kedvelt felhasználási területe elsősorban a sütőipari termékek, a különböző cukrászati finomságok, a gyógyszertári termékek, aprócikkek, élelmiszeripari termékek, egészségügyi termékek, és ömlesztett jellegű áruk lehetnek. Színük általában fehér vagy természetes barna, szakítószilárdságuk magas, ropogós, de mégis rugalmas, a zsíroknak mérsékelten ellenállnak. Környezetvédelmi szempontból hangsúlyozandó, hogy újrafelhasznált papírból készülnek.

Speciális lehetőségek

Az egyszínű csomagolóanyagokon kívül természetesen lehetőség van egyedileg emblémázott papírzacskók megrendelésére is, ez különösen olyan cégek számára hasznos, amelyek mindenképpen meg szeretnék mutatni egyediségüket, és reklámhordozóként is alkalmazni akarják csomagolásaikat, a nyomtatott feliratozások többféle méretben vihetők fel a zacskók felszínére. Ilyen megrendeléseknél a cég hozhatja a saját maga által megtervezett emblémát, de ha igény mutatkozik rá, akkor a papírzacskó forgalmazója mind a megtervezésben, mind pedig a kivitelezésben minőségi segítséget tud nyújtani. A megrendelő cégnek érdemes végiggondolnia alaposan, hogy a papírtasak oldalára kizárólag csak a logóját, emblémáját rakassa e ki, vagy akár az elérhetőségeit is, de lehetőség van fényképek magas minőségű felvitelére is.
Rendkívül exkluzív megjelenést képvisel a papírzacskók között a szatén füles talpas kialakítású tasak, amellyel nagy értékű ajándékok, akár ékszerek is a megfelelő elegáns csomagolásban részesíthetőek. Az alapanyagok csillámló színekben tündökölnek, és a szatén fülek még tovább emelik az