Netán most arra vagy kíváncsi, hogy

 • cégünk mikor, hogyan alakult,
 • történetünk milyen múltra tekint vissza,
 • milyen berendezéseink vannak,
 • hány főt foglalkoztatunk???

UGYE, HOGY NEM?!

Számodra sokkal fontosabb információ ezeknél, ha tudod, hogy

 • mit nyersz azzal, ha a Cimkeplaza-t választod,
 • milyen problémákra találsz megoldást a Cimkeplaza termékeivel,
 • milyen előnyöket szerzel, ha nálunk vásárolod meg címkédet, ruhacímkédet, csomagoló anyagodat!

Ha a CIMKEPLAZA feladata lesz a címke, ruhacímke, csomagoló tasak, zacskó, nylonzacskó, reklámtáska, papírtáska, szálbelövő rendeléseidnek a teljesítése, akkor biztos lehetsz benne, hogy mindent megtettél termékeid és céged sikeréért!
Legalábbis azért, ami a címkézést és csomagolást illeti. És az már nem kevés!

Akarod tudni, hogyan?
Olvass tovább és néhány bekezdés múlva megtudod!
De ha időközben már döntöttél a CIMKEPLAZA mellett, akkor lépj kapcsolatba velünk MÁR MOST:

Ugye Te is szeretnéd, ha címke, ruhacímke készítéssel, illetve különböző csomagolóanyagok, tasakok, zacskók, papírtáskák gyártásával és feliratozásával szakértő, tapasztalt cég erősítené terméked sikerét?

Akkor keress minket elérhetőségeinken a Kapcsolat menüpontban!

Tekintsd meg üzletünkben referencia munkáink mintáit, amit neves hazai és európai cégeknek készítettünk!

Kérj árajánlatot MOST:

 • emailen: info [kukac] cimkeplaza [pont] hu

vagy

 • a jobb oldalon található “Érdeklődés, Ajánlat kérés” gombra kattintva lenyíló, közvetlen árajánlatkérő űrlapunk segítségével

vagy

 • Regisztáció és bejelentkezés után a számodra érdekes termékek kiválasztásával, kosárba gyűjtésével

Hogyan járulsz hozzá termékeid sikeréhez a címke és ruhacímke készítési megoldásainkkal, illetve csomagoló tasak kínálatunkkal?

címke, ruhacímke készítés és tervezés, illetve a csomagoló anyag, tasak, zacskó kínálatunk összeállítása során a legfontosabb szempont, hogy segítséget nyújtsunk neked a márkaépítésben, emelni tudjuk termékeid színvonalát, presztízsét.

Maximálisan elhívatottak vagyunk abban, hogy címkéinkkel, ruhacímkéinkkel, csomagolási megoldásainkkal hozzájáruljunk megrendelőink üzleti sikeréhez, a Te sikeredhez!

Címke és csomagolás, mint ügyfélmágnes

A címke nem csupán egy kötelező tartalom, a kereskedelmi csomagolás nem csupán egy védőburok, hanem az egyik legfontosabb marketingeszközöd! Belegondoltál már, hogy a címke és a csomagolás mennyire fontos tényező az adott termék megítélésében a fogyasztó fejében?

Gondolkodj a termékedről a fogyasztó fejével! Számodra mitől lesz vonzó egy termék? Természetesen nagyon sok tényezőtől, de ugye hogy nagyon erős súlya van egy igényes csomagolásnak vagy például a márkát jelző, azt építő szövött ruhacímkének?

A címke, a csomagolás és a papírtáska is pozicionálásra kerül

A fentiek persze nem azt jelentik, hogy mindig csak és kizárólag prémium címkéket, csomagoló tasakokat, papírtáskákat kínálunk, vagy éppenséggel -a másik végletként- a költségcsökkentés miatt a legolcsóbbakat. Ellenkezőleg!

Mindig a vevőinkkel konzultálva közösen meghatározzuk, hogy mi a legoptimálisabb választás az adott cég, illetve annak termékei számára.

Ez a céged piaci pozíciójának megfelelően lehet a legolcsóbb költségelvű megoldás, illetve exkluzív prémium címke, tasak vagy papírtáska is, de az esetek túlnyomó többségében a kettő közti, szerintünk számodra leghatékonyabb címke és csomagoló tasak portfólióra is javaslatot teszünk. Megismerjük megrendelőink piaci céljait és ez alapján legjobb ár/érték arányú cimke, ruhacimke, szövött címke, tasak, zacskó, plasztik kártya, papírtáska készítésre is teszünk ajánlatot.

A döntést grafikai tervezéssel, mindenre kiterjedő mintakollekcióval és színskálával segítjük.

Mindezek alapján bátran kijelentjük, hogy a kis- és közepes szériás kereskedelmi csomagolásnak, illetve címke, szövött cimke és ruhacimke készítésnek a hazai magasiskoláját képviseljük!

Címke, ruhacimke, tasak, papírtáska a Te igényeidnek megfelelően

Mindig komplex megoldásokban gondolkodunk. Tőlünk egyszerre vásárolhatod vagy rendelheted meg csomagoló tasakodat és hozzá öntapadós címkédet, papír függőcímkédet és hozzá szálbelövődet, nyomott bevarró textilcímkédet és szövött címkédet, reklámtáskádat és papírtáskádat, plasztik kártyádat és egyéb nyomdai munkáidat.

Persze a komplexitás ennél jóval többet jelent.
Egyedi emblémázással és logózással rendelt összes címkédet és csomagoló anyagodat teljes összhangban és harmóniában gyártathatod le velünk a kivitel, a tervezés, a színvilág és a használhatóság tekintetében.

Minden igényt megpróbálunk kielégíteni, hiszen nem csupán standard és termékeinket vásárolhatod meg vagy rendelheted meg egyedi módon, hanem bármilyen egyedi elvárás, bármilyen nyomdai feladat, bármilyen ruhaipari és divatáru kellék igénye esetén megkeressük a számodra leginkább megfelelő megoldásokat!

Kiknek ajánljuk, hogy ránk bízza címke, ruhacímke, csomagoló anyag rendeléseit?

 • Induló kis- és közepes vállalkozásoknak, amelyek már az induláskor felismerik, hogy a legkisebb vállalkozásnál is, már az első pillanatban megjelennek fontos marketingfeladatok, amelyeknek nagyon fontos és megkerülhetetlen része a nívós címke, ruhacímke, elsőrendű jelölés- és csomagolástechnika.
 • Azoknak, akik úgy gondolják, hogy az éles piaci versenyben nincs már több idejük arra, hogy a jó szerencsére bízzák termékük sikerét befolyásoló tényezők közül azokat, amelyhez csak a professzionális címke, ruhacímke, csomagoló tasak, zacskó és papírtáska készítés járulhat hozzá!
 • Régóta működő sikeres cégeknek, akik felismerik, hogy piaci pozíciójuk megtartásához marketingjüknek és ehhez szorosan kapcsolódóan termékeik címkéinek és csomagolási design-jának bizonyos időszakonként változáson, grafikai megújuláson kell átesnie.

Kinek nem ajánljuk, hogy velünk dolgozzon?

 • Azoknak, akik ugyan kiváló szakértői saját területüknek, de nem tudják, hogy – ahhoz hogy hatékonyan hozzájáruljon termékük sikeréhez –  a komplex címke, ruhacímke és csomagoló anyag készítés is kimagasló szakértelmet, évtizedes tapasztalatot igényel.
 • Azoknak, akiknek a címke, ruhacímke készítés és termék csomagolás csak egy kötelező jelleggel, gyorsan letudott, szóra sem érdemes feladat. Akik nem látják a címke és csomagolás marketing erejét.

Mit kockáztatsz, ha nem tapasztalt és szakértő cégre bízod címke, ruhacímke és csomagolás készítési feladataidat?

 • Veszélyezteted, hogy a termékedbe, illetve céged marketingjébe fektetett pénzed olyan „apróságokon” úszik majd el, mint a minden szempontból professzionális cimke, ruhacimke vagy éppen az elsőrendű csomagolás és feliratozás, vagyis főbb csomagolástechnikai termékeink: celofán tasak, zacskó, papírtasak, nylontáska, reklámtáska, exkluzív papírtáska.
 • Erős piaci konkurenciaharcban kitűnni csak és kizárólag nívós címke, ruhacímke és csomagolási megoldásokkal lehet. Nem elég a minőségi termék, hiszen a címke és csomagolás kivitelezésének még a terméknél is exkluzívabbnak kell lennie!
  Ez a termékeid sikerének egyik kulcsa!
 • Félő, ha minden cimkét, ruhacimkét, csomagoló anyagot és feliratozást külön-külön helyeken rendelsz meg, hiányozni fog a címkézés és csomagolás összhatása, harmóniája.
  Olyan céget kell választanod, amelyik komplex megoldás kínál ezen a területen: teljes összhang és harmónia legyen az összes címke, ruhacímke és csomagoló anyag designjában, megjelenésében, használhatóságában!
  Azt is mondhatnánk: rendeld álunk az összes cimkédet, ruhacimkédet, szálbelövődet, belövőszáladat, illetve csomagoló zacskódat, celofán tasakodat, papírtáskádat, plasztik kártyádat. Ha így teszel, magától értetődő lesz a totális összhang a kivitelben, tartalomban, színekben, használhatóságban!
 • Hiába elsőrendű a terméked, hiába költesz sokat reklámokra, a jól megérdemelt maximális sikert nem érheted el, ha nem tulajdonítasz jelentőséget a címke, ruhacímke és csomagolás tervezésre, illetve kivitelezésre!
  Ezt másfél évtizedes tapasztalataink alapján állítjuk: korábbi és jelenlegi ügyfeleink ez irányú visszajelzéseiből kiindulva: termékeik sikeréhez mindig szükséges volt az átgondolt címke és csomagolás tervezés és megvalósítás.