Ruhacímke készítés

A Címkepláza ruhacímke kínálatából biztos megtalálod a megfelelőt. Ruhacímke készítés és gyártás egyedi igények szerint is. A készleten lévő, raktárról kapható címkéken kívül egyedileg logózott, egyedi kivitelű címkéket is rendelhetsz személyre szabott árajánlat alapján. Az ajánlathoz az összes paraméterre szükségünk lesz: méretek, színek száma, mennyiség és minden olyan paraméter, amely jellemzi a címkét.
Megálmodott elképzelésed szerinti ruhacímke készítés? Megtaláltad! A legjobb helyen vagy.

Típusok és tartalom

Többféle típus közül választhatsz. Kínálatunkban megtalálhatóak a különböző nyomott bevarrható címkék, kezelési utasítások, vásárlói tájékoztatók, méretjelzések. Hasonló felhasználású, szintén varrható, de teljesen más technológiával készülő, márkajelzésre alkalmas termékünk a szövött címke. A papír, illetve karton anyagú függőcímkék jellemzően egyszerre tartalmazhatják a márkát megjelenítő logót, illetve a kötelező vásárlói tájékoztatás elemeit. Rendelhetsz még varrható gumicímkét, más néven műanyag emblémát, továbbá vasalható címkét, logózott fémemblémát és egyedi márkajelzéssel ellátott címkéző zsinórt.
Fogyasztóvédelmi ellenőrzés? A megrendelést követően átfogó szaktanácsadást nyújtunk a ruházati termékekhez készülő kezelési utasítás és vásárlói tájékoztató tartalmához! A divatárukba és egyéb textil termékekbe varrt ruhacímke szerepe kettős: kötelező tartalom és az eladhatóság, márkaépítés alapja. A CÍMKEPLÁZA mindezeket az információkat pontosan tudja! Tudjuk, milyen típust és minőséget kell választanod, ha egy prémium márkát szeretnél láttatni a logóddal, és azt is ha a kezelési utasítások és tájékoztatások megjelenítése a cél.

Egészségügyi szájmaszkokhoz is gyártunk bevarrható címkét. Arcvédő maszk címke készítés egyedi tartalommal, akár logóval, kis vagy nagy darabszámban is.

A címke marketing szerepe

Böngéssz a különböző kategóriák között és kérj ajánlatot a választott típusra vagy típusokra, hiszen a textilipari termékek marketingjének az egyik legfontosabb eszköze a ruhacímke.

Nyomott bevarrható ruhacímke (8)

Szövött címke (7)

Papír függőcímke, papírcímke (10)

Címkéző zsinór (2)

A ruhacímke kategória kapcsolódó termékei (2)

Méretjelző címke (5)

Bevarrható műanyag dombor címke, embléma (1)

Vasalható ruhacímke (1)