A szalagfüles papírtáska elegáns és praktikus választás mindenki számára, aki stílust és funkcionalitást keres egyben. Tökéletes választás üzleti ajándékokhoz, kiskereskedelmi felhasználásra vagy akár rendezvényeken való használatra. A Címkepláza szalagfüles táskái kiemelkedő minőségű anyagokból készülnek, biztosítva ezzel a tartósságot és a megbízhatóságot minden egyes használatkor. Kínálatunkban különböző méretek és színek állnak rendelkezésre, lehetővé téve, hogy pontosan megfeleljenek az igényeidnek. Ha olcsó papírtáskát keresel, válassz szalagfüles típust közvetlenül raktárkészletről, vagy válaszd a teljesen egyedi, logóval és üzenettel ellátott változatokat, hogy tovább erősítsd márkád jelenlétét a piacon.

Mind a(z) 11 találat megjelenítve

Emblémázott szalagfüles papírtáska

Kérjen ajánlatot!

Egyedileg logózott és feliratozott papírtáska, szalagfüles kivitelben egy illetve két oldalon nyomtatva, egy vagy akár több színnel is. Papírtáska nyomtatás kis mennyiségben, akár 100 db-tól történő rövid határidejű gyártással. Kiváló környezetbarát reklámhordozó és környezettudatos választás az emblémázott szalagfüles papírtáska.

RÉSZLETEK

Szalagfüles papírtáska 18×22+8 cm fehér

80,00 Ft (Bruttó 101,60 Ft) / db

Legkisebb méretű szalagfüles füles papírtáska fehér színben.

RÉSZLETEK

Szalagfüles papírtáska 22×28+10 cm natúr barna

74,00 Ft (Bruttó 93,98 Ft) / db

Natúr barna, nyomatlan szalagfüles papírtáska. Akár 1 db-tól megvásárolható! Mennyiségtől függő sávos árkedvezmények. Méret: 22×28 cm, talpszélesség: 10 cm. Álló formátumú papírtáska.

RÉSZLETEK

Szalagfüles papírtáska 22×28+10 cm fehér

80,00 Ft (Bruttó 101,60 Ft) / db

Fehér, nyomatlan szalagfüles papír táska. Akár 1 db-tól megvásárolható! Méret: 22×28 cm.

RÉSZLETEK

Szalagfüles papírtáska 26×35+12 cm natúr barna

90,00 Ft (Bruttó 114,30 Ft) / db

Natúr barna, nyomatlan szalagfüles papírtáska. Akár 1 db-tól megvásárolható! Méret: 26×35 cm.

RÉSZLETEK

Szalagfüles papírtáska 26×35+12 cm fehér

94,00 Ft (Bruttó 119,38 Ft) / db

Fehér, nyomatlan szalagfüles papírtáska. Akár 1 db-tól megvásárolható! Méret: 26×35 cm.

RÉSZLETEK

Szalagfüles papírtáska 32×41+12 cm natúr barna

104,00 Ft (Bruttó 132,08 Ft) / db

Natúr barna, nyomatlan szalag füles papírtáska. Akár 1 db-tól megvásárolható! Méret: 32×41 cm.

RÉSZLETEK

Szalagfüles papírtáska 32×41+12 cm fehér

111,00 Ft (Bruttó 140,97 Ft) / db

Fehér, nyomatlan szalagfüles papirtáska. Akár 1 db-tól megvásárolható! Méret: 32×41 cm.

RÉSZLETEK

Szalagfüles papírtáska 45×48+17 cm natúr barna

149,00 Ft (Bruttó 189,23 Ft) / db

Natúr barna, nyomatlan szalag füles papirtáska. Akár 1 db-tól megvásárolható! Méret: 45×48 cm.

RÉSZLETEK

Szalagfüles papírtáska 45×48+17 cm fehér

159,00 Ft (Bruttó 201,93 Ft) / db

Fehér, nyomatlan szalagfüles papírtáska. Akár 1 db-tól megvásárolható! Méret: 45×48 cm.

RÉSZLETEK

A szalagfüles papírtáska kategória a Címkepláza kínálatában kiemelkedő népszerűségnek örvend, és nem véletlenül. Ezek a táskák tökéletes egyensúlyt képviselnek a költséghatékonyság és a kiváló minőség között, melyeket a 80-100 g/m2 vastagságú nátron papír és a 6 rétegben hajtott, erősített ragasztással rögzített szalagfülek garantálnak. A szalagfüles táska praktikus és stílusos választás, amely mindennapi kereskedelmi használatra és különleges eseményekre egyaránt ideális.

Minőségi, de olcsó papírtáska

A szalagfüles papírtáska nyomatlanul vagy logózva is rendelhető, lehetőséget biztosítva a vállalkozásoknak, hogy saját márkájukkal személyre szabhassák a táskákat. Az olcsó papírtáska ellenére sem kell kompromisszumot kötni a minőség terén. A natúr barna vagy fehér színben elérhető táskák kiváló alapanyagból készülnek, mely erős és tartós. Az egyedi emblémázás, feliratozás lehetősége tovább növeli a márkaépítés hatékonyságát.

A szalagfüles papírtáska gyártás során a Címkepláza különös figyelmet fordít az anyagminőségre, biztosítva, hogy minden táska megfeleljen a magas elvárásoknak. A szalagfüles papírtáska webáruház kínálatában szereplő táskák széles méret- és színválasztékban érhetőek el, így mindenki megtalálhatja a termékhez vagy eseményhez leginkább illőt.

A szalagfüles papírtáska alkalmazási területei

A szalagfüles papírtáska nem csak egy tárolóeszköz, hanem egy sokoldalú, stílusos kiegészítő, amely számos területen kiválóan alkalmazható.

  • Kiskereskedelmi üzletek: Ideális választás mindenféle termék, így ruházat, kiegészítők, kozmetikumok és egyéb kiskereskedelmi cikkek csomagolására. A táskák eleganciája és tartóssága hozzájárul a vásárlói élmény növeléséhez.
  • Vendéglátóipari egységek: Éttermek, kávézók és cukrászdák számára kínál praktikus megoldást elvitelre szánt ételek és italok csomagolására.
  • Rendezvényszervezés: Konferenciák, workshopok, céges rendezvények és kiállítások esetében ideális választás lehet ajándéktáskaként vagy promóciós anyagok csomagolására.
  • Egészségügyi és szépségipari szolgáltatások: Gyógyszertárak, szépségszalonok és wellness központok számára kínál elegáns csomagolási megoldást termékeik és szolgáltatásaik prezentálására.

Ezen alkalmazási területek csupán példák arra, hogy milyen sokrétűen használhatóak ezek a táskák.

Miért válaszd szalagfüles papírtáskáinkat?

  • Költséghatékonyság: A szalagfüles papírtáska ár-érték aránya verhetetlen.
  • Minőség: A nátron papír alapanyag és az erős szalagfül hosszú távú használatot garantál.
  • Személyre szabhatóság: Egyedi logóval és feliratozással még inkább kiemelhető a márka.
  • Kényelem és stílus: A különböző méretben és színben kapható szalagfüles táska minden igényt kielégít.

Olcsó szalagfüles papírtáskák a Címkepláza kínálatában

Böngészd át a Címkepláza szalagfüles papírtáska kínálatát, és találd meg a számodra tökéletes csomagolási megoldást. Amennyiben kérdésed van, vagy segítségre van szükséged a választásban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre. Fedezd fel az olcsó papírtáska előnyeit, és tedd vállalkozásodat még sikeresebbé a Címkepláza termékeivel!