Papír függőcímke és papírcímke – Praktikus és sokoldalú megoldások

Kiváló minőségű papírcímkék mindenféle felhasználáshoz

Papír függőcímke és papírcímke készítés a Címkeplázánal. Ez a termékcsoport kiváló minőségű, sokoldalú címkéket kínál, amelyek ideálisak a termékek címkézésére, karton ruhacímkeként vagy akár dekoratív felhasználásra is.

Ha minőségi címkéket keresel, akkor jó helyen jársz. Papírcímkéink különleges figyelmet fordítanak a tartósság és a nyomtatási minőség kombinációjára. A strapabíró papíranyagból készült címkék garantálják, hogy a feliratok és a grafikák ragyogóan és élesen jelenjenek meg. Ezzel a címkék tökéletes lehetőséget nyújtanak arra, hogy termékeidet professzionális és vonzó módon jelöld meg.

Az általunk kínált papírcímkék sokféle méretben és formában elérhetőek, így biztosan találsz olyant, ami megfelel az egyedi igényeidnek. Ezek a címkék ideálisak lehetnek például csomagoláshoz vagy ruhacímkézéshez, ár jelöléshez. Szálbelövővel, címke belövőszállal, címkéző szállal könnyen rögzítheted a ruházati vagy egyéb textil termékekhez.

A termékek széles választéka mellett ebben a kategóriában megtalálhatók a rugalmas papír függőcímkék is, amelyek egyedi módot nyújtanak a termékek, ajándékok vagy akár a kereskedelmi áruk díszítésére és címkézésére. Ezek a függőcímkék sokoldalúságuknak köszönhetően számos célnak megfelelnek és lehetőséget nyújtanak arra, hogy a termékeidet vagy az eseményeidet stílusosan jelöld meg. Rendelkezésre állnak különféle színekben és mintákban, így könnyen alkalmazkodhatsz a kívánt designhoz vagy a márka arculatához.

A papír függőcímkék és papírcímkék univerzális jellege miatt számos területen felhasználhatóak. Kezdve a kiskereskedelmi jelölésektől kezdve, a rendezvények vagy ajándékok díszítéséig, ezek a címkék biztosítják a professzionális megjelenést a ruházati termékeken is, és megkönnyítik a tájékoztatást vagy az azonosítást.

Papír függőcímke és papírcímke – Kreatív lehetőségek a termékek címkézéséhez

Fedezd fel a webáruházunkban található kiváló minőségű papír függőcímkéket és papírcímkéket és változtasd még vonzóbbá termékeidet és az eseményeidet ezekkel a marketing erőt erősítő címkékkel.

A papír függőcímke, papírcímke öntapadós vagy függő címke kivitelben is készülhet.
Többféle alapanyag, bármilyen forma és szín, akár fénykép minőségű nyomat. Megrendelés leadását követően ingyenes tervezés és nyomdai előkészítés, illetve fogyasztóvédelmi tanácsadás nyújtunk a függő címke kötelező tartalmához. Kérj árajánlatot a webshopunk űrlapjainak valamelyikén.

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

Egyedi papír függőcímke

Kérjen ajánlatot!

Bármilyen méretben, formában, különböző alapanyagokon, egy vagy több színnel, akár fényképpel is ellátva elkészítjük papír függőcímkédet.
Szükség esetén stancoljuk (formára vágjuk), lyukasztjuk, hajtjuk, perforáljuk (letéphetővé tesszük).
Segítünk a kötelező törvényi tartalom kialakításában a Fogyasztóvédelmi előírások szerint!

RÉSZLETEK

Letéphető lyukasztott függő-címke ruhára, 4×7,5 cm

9,50 Ft (Bruttó 12,07 Ft) / db

Perforált, lyukasztott függő-címke ruhára és egyéb textiltermékekhez.
Kitölthető „Modell”, „Méret” és „Ár:___Ft” tartalommal.
VASTAG, ERŐS TARTÁSÚ 300 g-os műnyomókartonból (vastagabb névjegykártya minőség)!

RÉSZLETEK

Vásárlói tájékoztató címke

9,50 Ft (Bruttó 12,07 Ft) / db

Univerzális, kitölthető vásárlói tájékoztató címke.
VASTAG, ERŐS TARTÁSÚ 300 g-os műnyomókartonból (vastagabb névjegykártya minőség)!
Kiszerelés: 100 db/csomag. Ár: 9,50 Ft+áfa/db

RÉSZLETEK

Lyukasztott papír függőcímke, 3×4 cm

4,50 Ft (Bruttó 5,72 Ft) / db

Mérete: 3×4 cm-es. Ez a függőcímke egy 4 mm átmérőjű lyukkal van ellátva, hogy szálbelövő vagy belövőszál segítségével könnyen rögzíthesd! Szintén használt ruha kereskedőknek ajánljuk, de szinte bármilyen eladásra kínált termék árazható vele: ajándék, táska, cipő stb. Csomagolva: 100 db/csomag. Ár: 4,50 Ft+áfa/db

RÉSZLETEK

Lyukasztott papír függőcímke, 3×5 cm

5,00 Ft (Bruttó 6,35 Ft) / db

Mérete: 3×5 cm-es. Ez a függőcímke egy 4 mm átmérőjű lyukkal van ellátva, hogy szálbelövő vagy belövőszál segítségével könnyen rögzíthesd! Szintén használt ruha kereskedőknek ajánljuk, de szinte bármilyen eladásra kínált termék árazható vele: ajándék, táska, cipő stb. Kiszerelés: 100 db/csomag. Egységár: 5 Ft+áfa/db

RÉSZLETEK

Lyukasztott papír függőcímke, 4×6 cm

6,00 Ft (Bruttó 7,62 Ft) / db

Mérete: 4×6 cm-es. Ez a függőcímke egy 4 mm átmérőjű lyukkal van ellátva, hogy szálbelövő vagy belövőszál segítségével könnyen rögzíthesd! Szintén használt ruha kereskedőknek ajánljuk, de szinte bármilyen eladásra kínált termék árazható vele: ajándék, táska, cipő stb.

RÉSZLETEK

Karton függőcímke, zöld

6,50 Ft (Bruttó 8,26 Ft) / db

Lyukkal ellátott, szálbelövő pisztollyal rögzíthető, nyomatlan karton függőcímke zöld színben.
Méret: 4×6 cm

RÉSZLETEK

Karton függőcímke, halvány sárga

6,50 Ft (Bruttó 8,26 Ft) / db

Lyukkal ellátott, szálbelövő pisztollyal rögzíthető, nyomatlan karton függőcímke halvány sárga színben.
Méret: 4×6 cm

RÉSZLETEK

Karton függőcímke, piros

6,50 Ft (Bruttó 8,26 Ft) / db

Lyukkal ellátott, szálbelövő pisztollyal rögzíthető, nyomatlan karton függőcímke piros színben.
Méret: 4×6 cm

RÉSZLETEK

Karton függőcímke, natúr

6,50 Ft (Bruttó 8,26 Ft) / db

Lyukkal ellátott, szálbelövő pisztollyal rögzíthető, nyomatlan karton függőcímke natúr színben.
Méret: 4×6 cm

RÉSZLETEK