Papírtáska készítés prémium minőségben a Címkeplázánál

Papírtáska rendelés és vásárlás nyomtatás nélkül azonnal, saját készletről szalagfüles, sodrottfüles, zsinórfüles és italtartó kivitelben, illetve egyedi árajánlat alapján logóval emblémázott egyedi papírtáska gyártás rövid határidővel! A nyomtatás során egyedi logó és egyéb információk, feliratok, elérhetőségek is rákerülhetnek a táska egyik vagy másik oldalára. A logózás mindig egyedi, ezért mindig egyedi ára is van, a webárház űrlapjain keresztül egyszerűen tudsz árajánlatot kérni.

Papírtáska típusok és árak

Italtasak, italtáska, normál és boros italtartó ajándéktáska: szalagfüles, sodrott füles és exkluzív zsinórfüles kivitelben. Gyakorlatilag a piskótafüles formától eltekintve az összes létező típus elérhető nálunk. A szalagfüles és a sodrottfüles kivitel mindegyik méretben fehér és barna színben érhető el azonnal készletről.
A papírtáska rendelés leadható webshopunkban vagy személyesen megvásárolható üzletünkben. Mennyiségtől függő, sávos papírtáska árakat alakítottunk ki, amelyek megtalálhatóak táblázatos formában az adott terméknél, azonban több ezres mennyiségnél, igény esetén viszonteladói, papírtáska nagyker árakat kínálunk e-mailen.

A papírtáska reklámértéke

Örülnél, ha vevőid sokáig hordanák reklámtáskádat? És ezzel együtt hirdetnék a cégedet, márkádat, építenék a hírnevedet? A logóval egyedileg gyártott, emblémázott füles papírzacskó kiváló reklámhordozó, és ma már megkerülhetetlen. Az egyik legnagyobb erejű marketingeszköz az offline világban, hiszen ellentétben például a szórólappal a papír reklámtáska sohasem egyből a szemetesben végzi, hanem viszonylag hosszabb ideig használatban marad és óriási marketing ereje van. Webáruházunkban kérhetsz egyedi árajánlatot egyedi  papírtáska nyomtatásra is.

A papír reklámtáska marketing szempontból kikerülhetetlen felhasználási területei: üzlet, konferencia, kiállítás, céges ajándék. A nem online üzleti életben, a kereskedelemben költség szempontból is az egyik leghatékonyabb márkaépítő eszköz. Nagyon fontos, hogy az elsődleges funkciója, a csomagoló eszközként történő használat is maradéktalanul megfelelő legyen, azaz a gyártás során történő hajtogatás és ragasztás is magas színvonalú legyen. Ehhez fontos és szükséges a kiváló minőség, ami a Címkeplázánál alapkövetelmény.

A Címkeplázánál többféle árkategóriájú reklámtáska érhető el, az olcsó táskától a prémiumig, és mindegyik a maga kategóriájában a legjobb minőségben. A kiváló minőség egyrészt fontos a megfelelő csomagolás szempontjából, illetve ami talán még fontosabb, hogy minél jobb minőségű és magasabb kategóriájú a papír reklámtáska, annál tovább fogják hordani a használóik.

A papírtáska előnyei

Óvnád a környezetet és nem szeretnéd műanyag táskával szennyezni?
Szeretnéd ha reklámtáskád tükrözné a céged piaci helyzetét, termékeid magasabb minőségét? Válaszd a Címkepláza termékeit! Az összes kivitelű és típusú füles papírzacskó megtalálható nálunk, szalagfüles, sodrott füles és zsinórfüles kivitelben és ezen típusok mindegyikén belül akár füles italtasak formában is.

A nyomatlan kivitelben mennyiségi kedvezményekkel raktárkészletről azonnal megvásárolható üzletünkben vagy postai utánvéttel rendelhető, különböző méretekben és természetesen mindhárom kivitelben: szalagfüles, sodrott füles és zsinórfüles papírtáska.

Szalagfüles papírtáska (11)

Sodrott füles papírtáska (9)

Széles talpú ELVITELES papírtáska (7)

Zsinórfüles papírtáska (17)

Italtasak, italtartó papírtáska (14)