Papírzacskó, papírtasak nyomatlanul raktárkészletről azonnal megvásárolható, vagy emblémázott papírtasak rendelhető egyedi grafikával, emblémával, elérhetőségekkel, saját logóval.
A papírzacskó kereskedelmi csomagolóanyagként történő használata környezettudatos választás. A műanyagnál természetesebb anyagra vágysz? Emblémázott papírzacskó kis mennyiségben? Nálunk megoldható egyedileg emblémázva, illetve üzletünkben vagy webshopunkban online azonnal megveheted nyomatlanul raktárkészletről  kis szériában. A papírtasakok nagy része 100 db-os egységekben kaphatóak, kivéve a pékáru és aprócikk tasakokat, amelyek kizárólag 250 db-os egységekben érhetőek el.

Papírzacskó gyártás a CIMKEPLAZA-nál! Ékszerek, bizsuk, egyéb kisebb ajándékok, aprócikk termékek és áruk kiskereskedelmi értékesítéséhez különböző mintájú papírtasakok azonnal megvásárolhatóak készletről, de céges felirattal, egyedileg nyomott kivitelben is le tudjuk gyártani rendelésre.
Az ékszertasakok raktárkészletről négy különböző mintával kaphatóak: arany és ezüst virágos inda indamintával, illetve ezüst és fekete kör mintával. A bizsu- és ékszertasakok is kis mennyiségben, mintánként 100 db-os egységekben csomagolva vásárolhatóak meg. Az egyedileg történő emblémázás jellemzően egy vagy néhány direkt színes kivitelben szitanyomással történik. Ennek a technológiának a sajátossága, hogy kis szériában is megoldható a papírzacskók egyedi logózása. Sok színes és raszteres nyomat esetén is rendelkezésre áll technológia, azonban ennél több tízezer darab a minimálisan rendelhető mennyiség.

Kínálatunk megtalálhatóak a legkülönfélébb papírzacskók, élelmiszeripari zacskók, pékáru tasakok, kenyeres és sütőipari zacskók, aprócikk tasakok. A különböző típusú papírtasakokat különböző alkategóriákban találod. Mindegyik típusú zacskó sokféle méretben kapható.
Természetesen a jellemzően élelmiszer csomagolásra alkalmas éltalpas papírzacskókon kívül kínálunk talpas papírtasakokat is, amelyeknek nem csak oldalerdője van, hanem talpszélességes is.
Az élelmiszeripari, sütőipari papírzacskó elérhető fehér vagy natúr barna színekben, illetve celofán ablakos kivitelű papírtasak is kapható raktárról. A celofán ablakos papírzacskó óriási előnye, hogy láttatni engedni a terméket, csomagolva is kínálja a benne lévő élelmiszert vagy egyéb árut.

Éltalpas oldalredős papírzacskó ablak nélkül (7)

Ablakos éltalpas oldalredős papírzacskó (2)

Talpas oldalredős papírtasak (3)

Aprócikk tasak (3)

Pékáru tasak (5)

Bizsu- és Ékszertasak, ajándéktasak (5)