Varázsold a termékedet egyedi köntösbe felakasztható EUROLYUKAS celofán tasakjainkkal.
Termékek bemutatására, rendszerezésére, könnyebb kezelhetőségére, felakasztására megoldást jelenthetnek EUROLYUKAS Bopp tasakjaink, melyek 5 különböző méretben raktárról azonnal megvásárolhatók 100db/csomag kiszerelésben.
Az így becsomagolt termékeket könnyedén, egyszerűen felakaszthatod szabványos szimpla, vagy dupla tüskés/kampós fali konzol tartókra.
Az eurolyukas celofán tasakok alsó része ragasztócsíkkal van ellátva a gyorsabb és egyszerűbb csomagolási folyamat érdekében. A tasakok hosszúságát természetesen tetszés szerint lehet igazítani a belekerül tárgyak méretéhez a visszahajtható ragasztócsíknak köszönhetően.
A tasakok erős, 30 mikronos BOPP (celofán jellegű) alapanyagból készülnek, ami érezhetően markánsabb csomagolást biztosít a terméknek, mint a magyar piacon kapható jellemzően 25 mikronos, vékonyabb alapanyagú celofán tasakok!
Egyedi méretre történő gyártásra van lehetőség 5000 db-tól, illetve a tasak és fejléc emblémázása sem jelent problémát egy vagy több színnel, vagy akár 4 színcoloros nyomattal.
Az EUROLYUKNAK köszönhetően a csomagolás során megspórolhatók az egyébként jelentős költséggel történő papír fejkartonok előállításának nyomdai és egyéb költségei és egy sokkal komplexebb, egyszerűbben kezelhető és könnyedén felakasztható csomagolás állítható így elő ezzel a speciális celofán tasakkal.

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Felakasztható eurolyukas celofán tasak 12×16 cm

19,90 Ft (Bruttó 25,27 Ft) / db

Celofánszerű, BOPP alapanyagból készült, teljes mértékben átlátszó, víztiszta felakasztható tasak, felül szabványos EUROLYUKKAL, alul zárható ragasztócsíkkal 12×16 cm-es méretben.

RÉSZLETEK

Felakasztható eurolyukas celofán tasak 5,5×9,5 cm

10,50 Ft (Bruttó 13,34 Ft) / db

Felakasztható eurolyukas celofán tasak 5,5×9,5 cm

RÉSZLETEK

Felakasztható eurolyukas celofán tasak 7×12,2 cm

14,00 Ft (Bruttó 17,78 Ft) / db

Felakasztható eurolyukas celofán tasak 7×12,2 cm

RÉSZLETEK

Felakasztható eurolyukas celofán tasak 10,5×15 cm

18,00 Ft (Bruttó 22,86 Ft) / db

BOPP, más néven celofán tasak 10,5×15 cm-es hasznos mérettel és ezen felül 4-4 cm magas,  eurolyukas felakasztható fejrésszel (tasak felső részénl) és ragasztócsíkos lezárható résszel (tasak alsó részén).

RÉSZLETEK