Ruhavédő molyzsák

Ruhavédő fólia a legjobb, vastag minőségben

A ruhavédő molyzsák megóvja a vállfára akasztott ruházati termékedet oly módon, hogy esztétikusan láttatni engedi a terméket.
Jól látható benne a ruházati termék annak ellenére, hogy az anyag opálosan áttetsző, azaz nem teljesen víztiszta anyag. Ennek oka, hogy a mi ruhavédő fólia zsákjainkat nem a ruhatisztítókban és más forgalmazóknál megszokott 20 mikron vastagságú vékony anyagból készítjük. Mi nem nyúlós, könnyen szakadó anyagból készítjük, hanem 35 mikronos erős, strapabíró alapanyagból. Bátran jelentjük ki, hogy a hazai piacon elérhető legjobb ár/érték arányú ruhavédő zsákok kaphatóak a Címkepláza webshopunkban.

Ruhavédő fólia zsákjaink négy különböző méretben, kis szériában (100 db-os egységben), állandó készletről érhetőek el webáruházunkban vagy személyesen a Budapest, 13. ker-i üzletünkben.

Ruhavédő molyzsák véd a rovaroktól

A ruhavédő zsák egy olyan praktikus és hatékony megoldás, amely segít megvédeni ruhadarabjaidat a molyok és más káros rovarok támadásaitól. Ez a webáruházban található kategória számos előnnyel jár, amelyekre érdemes odafigyelned, ha szeretnéd megőrizni ruháid szépségét és állapotát.

A ruhavédő molyzsák az egyik leghatékonyabb módszer arra, hogy megszabadulj a molyok okozta bosszúságtól. Ezek nagyszerű védelmet nyújtanak a kártékony rovarok ellen, akár otthonodban, akár utazás közben használod őket. A különleges anyagból készült zsákok megakadályozzák a molyok hozzáférését a ruhákhoz, így elkerülhető a kellemetlen és drága sérülések keletkezése.

Ruhavédő zsák, mint por-, nedvesség- és színtartósság védő

Ezen kívül ruhavédő fólia hosszú távon is megvédik ruhadarabjaidat a por és a nedvesség ellen, így ruhatárad mindig friss és tiszta maradhat. Ez különösen fontos lehet, ha szezonális ruhákat tárolsz, amelyek csak időnként kerülnek elő. A szakszerűen kialakított ruhazsák megakadályozza a ruhadarabok oxidációját, csökkenti az elhalványulást és segít megőrizni a ruhadarabok eredeti színét és formáját.

A letisztult és elegáns design mellett ezek a termékek rendkívül strapabíróak és könnyen tisztíthatóak. Ezzel elősegítik a higiénikus és egyszerű tárolást, valamint meghosszabbítják a termék élettartamát.

A ruhavédő fóliák széles választéka áll rendelkezésedre a webáruházunkban, így könnyedén megtalálhatod a saját igényeidhez leginkább illő változatot. Választhatsz különböző méretek közül, hogy a ruhadarabjaidhoz leginkább passzoló ruhazsákot találd meg. Továbbá, sokan szeretik ezeket az elegáns kiegészítőket utazáshoz is, mivel praktikusan tárolhatók a bőröndben vagy táskában.

Most, hogy bevezettünk téged a ruhavédő molyzsák kategóriájába, már könnyedén láthatod, hogy ezek a termékek miért olyan népszerűek és elengedhetetlenek a ruhadarabok tárolásához és védelméhez. Így, ha hosszú távon szeretnéd megőrizni ruháid tökéletes állapotát, és megszabadulni a molyok okozta kellemetlenségektől, válaszd a webáruházunkban található műanyag ruhavédő fóliáinkat.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Ruhavédő zsák (molyzsák) 58×80 cm

65,00 Ft (Bruttó 82,55 Ft) / db

Vállfára helyezett ruházati termékek védelmére szolgáló esztétikus, teljesen átlátszó ruhavédő zsák, más néven molyzsák, porvédő öltönyzsák, öltönytartó, ruhazsák. Felhasználási terület: öltönyök, kosztümök, esküvői ruhák stb. Csomagolás: 100 db/csomag.

RÉSZLETEK

Ruhavédő zsák (molyzsák) 58×120 cm

70,00 Ft (Bruttó 88,90 Ft) / db

Vállfára helyezett ruházati termékek védelmére szolgáló esztétikus, teljesen átlátszó ruhavédő zsák (nejlonzsák), más néven molyzsák, porvédő öltönyzsák, öltönytartó, ruhazsák. Felhasználási terület: öltönyök, kosztümök, esküvői ruhák stb. Csomagolás: 100 db/csomag.

RÉSZLETEK

Ruhavédő zsák, ruhazsák (molyzsák) 58×135 cm

85,00 Ft (Bruttó 107,95 Ft) / db

Vállfára helyezett ruházati termékek védelmére szolgáló esztétikus, teljesen átlátszó ruhavédő zsák (nejlonzsák), más néven molyzsák, porvédő öltönyzsák, öltönytartó, ruhazsák. Felhasználási terület: öltönyök, kosztümök, esküvői ruhák stb. Csomagolás: 100 db/csomag.

RÉSZLETEK

Ruhavédő zsák, ruhazsák (molyzsák) 58×160 cm

130,00 Ft (Bruttó 165,10 Ft) / db

Vállfára helyezett ruházati termékek védelmére szolgáló esztétikus, teljesen átlátszó ruhavédő zsák (nejlonzsák), más néven molyzsák, porvédő öltönyzsák, öltönytartó, ruhazsák. Felhasználási terület: öltönyök, kosztümök, esküvői ruhák stb. Csomagolás: 100db/csomag.

 

RÉSZLETEK