Egyedi gyártású szövött címke előnyei

Szövött címke, szövött ruhacímke gyártás egyedi logóval és rövid határidővel a Címkeplázánál. Prémium minőségű, egyedi gyártású szövött címke készítés, amelyet megrendelhetsz online vagy személyesen üzletünkben is.

Szövött címke

A saját márkás, egyedileg logózott, egyedi ruhacímke a ruházati terméked eladhatóságának fő eszköze. Nagyon fontos igény, hogy a szövött címke, más néven hímzett címke tükrözze a terméked magas színvonalát. Ehhez adja a gördülékeny és gyors segítséget a Címkepláza egyik fő szolgáltatása, a gyors, prémiumkategóriás, azaz különleges, szuper PRÉMIUM minőségű egyedi szövött ruhacímke gyártás nagyon kedvező ár-érték arányú árakon.

Lehetőségek, kiviteli típusok

Szövött címke

Szövött címke

Már 500 db-os mennyiségtől rendelhető, illetve kérhető árajánlat: online vagy személyesen üzletünkben: színskála és referencia minták segítségével. Ehhez a típusú bevarró címke gyártáshoz lehetőség szerint szükségünk van a logód megfelelő vektoros grafikai formátumára, amely alapján ingyenesen el tudjuk készíteni az általad kért címke tervet. Ha nincs vektoros grafikai anyag, akkor is mindenben segítségedre tudunk lenni külön ajánlat alapján.
Az egyedi gyártású szövött címkék különféle alapanyagokból készülhetnek, választható színekben és kivitelben. Annak ellenére, hogy a kész címkék jellege pamut címke hatású, az alapanyagok mindegyike poliészter. A szövési sűrűség alapján különböztetjük meg az alapanyagokat: taft, szatén, duplaszatén (damaszt) és triplaszatén (prémium damaszt), amelyek közül az esetek többségében az utóbbi két anyag, de leginkább a prémium damaszt kerül rendelésre. Ha tisztázásra kerül a címke mérete és látjuk a rákerülő grafikát, akkor az arányokból pontosan meg tudjuk mondani, hogy melyik alapanyag javasolt, azaz melyiken lehet szépen, felismerhetően, illetve olvashatóan kiszőni az adott grafikai elemeket.
A szövött címkék kivitele lehet hő-vágott (körbehegesztett), visszahajtott szélű, félbehajtott vagy lézerrel egyedi formára vágott.
A szövött címkék széleldolgozása történhet normál hővágással vagy igény esetén a jelentős költségű ultrahangos vágással.

Megrendelési információk

Első körben mindig árajánlatot adunk. Ehhez szükségünk van a címke méretére, az előzetese grafikára vagy legalább a szőtt színek számára, a kivitel típusára és a mennyiségre. Ezen paraméterek mindegyikétől függenek a szövött címke árak. A mennyiség a minimális 500 db, vagy a minél kedvezőbb ár elérése érdekében az ennél nagyobb db-szám lehet. (Kivéve öntapadós szövött címkék, abból 1000 db a minimum gyártás.) A gyakran igényelt 100 db-os rendelés azért nem megvalósítható, mert a 100 db  legyártási költsége közel ugyanannyi, mint 500 db-nak. Azaz ha kifizeted a 100 db címkének a legyártását, ugyanannyi pénzért 500 db-ot kapsz.
Vásárolj a készen kapható szövött méretjelzőkből raktárkészletről, vagy kérj árajánlatot az alábbi alapanyag típusokra, majd hamarosan indulhat is a prémium minőségű szövött címke készítés.

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Egyedi gyártású szövött címke prémium-damaszt anyagú

Kérjen ajánlatot!

A triplaszatén szövött címke szuperprémiumkategória a bevarrható ruhacímkék között. Jellemzői: leghomogénebb, legsimább alapanyag, a legszebben és legolvashatóbban megvalósuló apró betűs grafikák. És egyáltalán nem megfizethetetlen!
Minimum rendelés: 500 db!

RÉSZLETEK

Egyedi gyártású szövött címke damaszt anyagú

Kérjen ajánlatot!

Szövött ruhacímke típusaink közül megrendelőink körében a legnépszerűbb a duplaszatén (damaszt) anyagú címke. Kiváló minőség, a legjobb ár/érték arány!
A duplaszatén, azaz damaszt alapanyagú szövött címke jelentősen emeli a ruházati termék presztízsét és mindeközben elérhető ár jellemzi.
Minimális rendelési mennyiség: 500 db.

RÉSZLETEK

Egyedi gyártású szövött címke szatén anyagú

Kérjen ajánlatot!

A szatén szövött címke a legjobb választás, ha fényes felületű szövött ruhacímke az elképzelésed.
Bármilyen szatén anyagú alapszínen, bármilyen szín vagy színek megvalósíthatóak!
Egyedi szövött címke 500 db-tól rendelhető ONLINE vagy ÜZLETÜNKBEN személyesen: szövött címke minták és színskála segítségével.

RÉSZLETEK

Egyedi gyártású szövött címke taft anyagú

Kérjen ajánlatot!

Ha szövött címke rendelésednél a legjobb ár a legfontosabb szempont, akkor válaszd a taft alapanyagú szövött ruhacímke gyártást!
5000 db esetén már-már a nyomott ruhacímke árával vetekszik, de akár 500 db-tól is rendelhető! Javasolt mennyiségi minimum a kedvező áru szövött címke gyártáshoz: 2-3000 db-tól.

RÉSZLETEK

Egyedi gyártású öntapadós szövött címke

Kérjen ajánlatot!

Az egyedileg rendelhető öntapadós szövött címke tekercsben, ritzelve, azaz a tekercses felületen darabolva készül. Alapanyag: a normál duplaszatén (damaszt) szövött címke alapanyagával megegyező, de öntapadós kivitel
Minimumrendelés 1000 db.

RÉSZLETEK

Fekete szövött méretjelző címke, készletről

3.250,00 Ft (Bruttó 4.127,50 Ft) / tekercs

Tekercsben vásárolható
50 méter/tekercs
1250 db/tekercs
méretek: XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL
Ár: 3250 Ft+áfa/tekercs

RÉSZLETEK

Fehér szövött méretjelző címke, készletről

3.250,00 Ft (Bruttó 4.127,50 Ft) / tekercs

Tekercsben vásárolható
50 méter/tekercs
1250 db/tekercs
méretek: XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL
Ár: 3250 Ft+áfa/tekercs
A méretjelző alapanyaga: taft anyagú szövött címke.

RÉSZLETEK