Csomagolóanyagok

TASAKOKRÓL

A különböző kereskedelmi csomagolóanyagok közül rendkívül minőségi és költséghatékony megoldást nyújtanak a többféle formában és célra készülő tasakok és zacskók.

A celofán, más néven BOPP tasak talán a legolcsóbb tasak, és az árával szemben mégis megfelelő esztétikusságot kölcsönöz a bele csomagolt termékeknek. Víztiszta átlátszó kivitel, számtalan méretben elérhetőek és nemcsak ruházati termékek, hanem kozmetikai termékek, ékszerek, fényképek, több -féle ajándékok, és különböző élelmiszerek csomagolhatóak ízlésesen a használatával.

 

A ragasztócsíkos celofán tasak leginkább ruházati termékek csomagolására alkalmas, a bele csomagolt kötöttáru, póló, ing megfelelően esztétikus módon átlátszik, és a termék védelme is tökéletesen megoldott. Szintén több méretben elérhető, a tasak felső részén helyezkedik el a ragasztócsík, ami általában visszazárható, tehát többször is használható. A ruházati termékek csomagolásán kívül ajánlott még minőségi fényképek, festmények és rajzok megfelelő csomagolására és védelmére is.

Az egyedi kialakítású emblémázott celofán tasakok egy vagy igény szerint több színnel is emblémázható, és a fénykép minőségű feliratozás is megoldható. Így a celofán zacskó már marketing- és reklámeszközként is felhasználható, és számtalan termék csomagolható bele, például kozmetikai-, ruházati-, és élelmiszer ipari termékek, ékszerek, bizsuk, fotók és más megvédendő igényes termékek.

A simítózáras az teljesen áttetsző tasakok családjába tartozik, praktikusan használható, és a nyitás és zárás többszörösen végrehajtható. Ismeretes még villámzáras, vagy önzáró zacskóként is, a legtöbb kivitelnél akasztó lyuk van a simítózár felett, a könnyebb elhelyezhetőség érdekében.

A vastag anyagú simítózáras tasak tartósabb és erősebb anyagból készül, így a komolyabb jellegű igénybevételt is jól bírja. Szinte bármilyen termék csomagolására felhasználható, legyen az ékszer vagy fehérnemű, fém tömeg áru, vagy gyógynövény, a vastag simítózáras tasak tökéletes csomagoló és védelmi eszköz.

A normál műanyag zacskó minden kétséget kizáróan a legolcsóbb csomagoló tasak, leginkább élelmiszerek csomagolására használják, de olcsósága folytán másmilyen termékeket is előszeretettel tesznek bele, ha az ár nagyon fontos szempont.
A ruhavédő molyzsák speciálisan a vállfára helyezett ruházati termékek esztétikus átlátszó csomagoló anyaga. Többféle méretben rendelhető nylon tasak.

Természetesen a környezetvédelmi szempontokat, vagy a természetes anyagokat kedvelők is megtalálhatják a nekik való papírtasakokat, papírzacskókat. Megrendelhetőek natúr, de egyedileg feliratozott, emblémázott kivitelben is, választható még számtalan előregyártott mintázattal és igényes szaténfüles kivitelben is.