Ruhacímkék

SZÖVÖTT CÍMKÉK NEMCSAK RUHÁKHOZ

A szövött címkék ma már a legváltozatosabb színösszetételben és mintázattal elérhetőek. Az alapanyagok taftból és szaténból is rendelhetőek, melyekhez rengeteg különböző szövésminta választható, de igény szerint természetesen teljesen egyedi szövésminták is elkészíthetőek. A méretek tekintetében ugyanilyen változatosság tapasztalható, és kiegészítők is rendelkezésre állnak.
szövött címkéken belül a szövött ruhacímkék a legkedvezőbb árú textil alapanyagoktól a rendkívül igényes szatén, dupla szatén és tripla szatén szuperprémium alapanyagokig széles skálán választhatóak.

 

Azon megrendelőknek, akiknek a legfontosabb szempont az ár, a nyomott bevarrható ruhacímke és a taft alapanyagból készült ruhacímkék bizonyulhatnak a legjobb választásnak, az utóbbi minőségi megjelenésével már egy magasabb kategóriát képvisel.

A szatén szövött címke már ugyancsak egy feljebb lépés a kategóriában, fényes felületével és minőségibb kinézetével már a ruha értékét is emelni tudja, az alapszín és a mintázat színe is nagy változatosságban választhatóak meg. A duplaszatén szövött ruhacímke rendkívül keresett címkefajta köszönhetően a nagy presztízs emelő hatása és az ehhez képest kedvező költségek miatt, az árat természetesen befolyásolja a színek száma, a méret, a forma és a megrendelési mennyiség is. A triplaszatén ruhacímke képviseli a prémium kategória csúcsát, egyértelműen a legszebb és legsimább alapanyag, a mintázat és szöveg legapróbb részleteit is jól megjeleníti és mégis sokkalta egyneműbb hatást kelt. Az exkluzivitás eléréséhez elsőrendű szálak használatával minél nagyobb szövési sűrűséggel készül, így lesz az elkészült ruhacímke olyan sima és finom szövésű, hogy érintéssel már nem is ismerhető fel, hogy azt szövéssel gyártották.
A szövött címkék megtervezését a megrendelő saját maga is elvégezheti, de érdemes tanácsot kérni a színekkel, formátumokkal, dimenziókkal és szövéssel kapcsolatban a lehető legjobb végeredmény elérése céljából.
Végezetül említsük meg, hogy a szövött címkéket ma már egyáltalán nem csak a ruházati termékekhez használják előszeretettel, bútorokhoz, szőnyegekhez, autókárpitokhoz és légzsákokhoz, valamint gyermekülésekhez is felhasználják akár a cég image-nek emeléséhez, akár annak kötelező volta miatt.