Reklámtáska

SZOLGÁLTATÁSOK A RUHACÍMKÉK MEGRENDELÉSÉVEL KAPCSOLATOSAN

ruhacimke 1

Minden ruhacímke megrendelés egy meglehetősen összetett, az alaptevékenységeken kívül, amik a textilcímkék, ruhacímkék, öntapadós címkék és más egyéb különböző címkék nyomtatását jelenti, több más szolgáltatás is elérhető a megrendelők részére.

A minél jobb megrendelés és végtermék elérése érdekében nagyon fontos lehet a szaktanácsadás igénybevétele. Milyen technológiát érdemes használni, a felhasználás hogy fog történni, a Fogyasztóvédelmi törvényeknek pontosan milyen vásárlási tájékoztatók és használati utasítások felelnek meg, mik ezen a területen a minimum követelmények, a mosási jelzések mit jelentenek?

 

Ruhacímke tervezése

A számítógépes grafikai tervezés igénybevételével egyrészt, ha a megrendelőnek szilárd elképzelései vannak a címke megjelenéséről, akkor ebben tudunk segítséget nyújtani, ha viszont a megrendelő nem rendelkezik ilyen előzetes elképzelésekkel, akkor a szakértelmünk és intuíciónk mentén mi tervezzük meg a számára legjobban megfelelő címke kinézetet. Lehetőség van természetesen egy már használt ruhacímke tartalmi átalakítására, vagy a trendnek megfelelő újratervezésére is.

Ár befolyásoló tényezők a címkék esetében

Az árképzés minden esetben teljesen egyedileg kerül kialakításra rugalmas hozzáállással a megrendelő igényeihez, minden megrendelő számára próbáljuk a legjobb árakat felajánlani, már csak a későbbi esetleges együttműködésre való tekintettel is.
címkék felhelyezéséhez a legjobb minőségű szálbelövő pisztolyokat, gépeket tudjuk ajánlani, amelyek kezelése könnyen megtanulható, a használatuk nagyon egyszerű és az élettartam tekintetében sem hagynak kívánni valót maguk után. A szálbelövő pisztolyokhoz a piacon kapható legjobb minőségű belövőszálakat kínáljuk, amik minden eszközzel tökéletesen együtt használhatóak, méretük az igényekhez választhatóak.

A megrendelés árainak kialakításánál a minél magasabb darabszám esetében egyre alacsonyabb árakat tudunk ajánlani, de természetesen ezen az ár tényezőn kívül sokat számít a megrendelésre kerülő címke mérete, a különböző felhasználásra kerülő színtől, és a kivitelezés milyenségétől is. Vannak termékek, ahol nincs minimális megrendelési mennyiség, és persze az igényesebb anyagok esetében a megrendelés bizonyos megrendelési számtól indul.