Ruhacímkék

SZÁLBELÖVŐ MI IS EZ?

Törvényileg is elő van írva, hogy minden egyes elkészített és forgalomba hozott ruházati terméknek rendelkeznie kell a szabályoknak megfelelően megtervezett és legyártott ruhacímkével. Ezen ruhacímkék elkészítését általában címkekészítő cégek segítségével tervezik meg és gyártatják le a ruházati termékeket készítő vállalkozások, majd miután a megrendelt ruhacímkéket megkapták, nekik is kell felhelyezni azokat.

Ehhez a művelethez szükségesek az úgynevezett szálbelövő pisztolyok és azok kellékei, a belövőszálak.

 

A ruházati címkék felhelyezéséhez érdemes minden esetben a legjobb minőségű, problémamentesen működtethető szálbelövő pisztolyokat használni, szintén a legjobb minőségű akadás- és szakadásmentes belövőszálakkal egyetemben. A szálbelövő pisztolyok használatának megtanulása nem ütközik különösebb nehézségekbe, a kezelés meglehetően egyszerű és hosszabb ideig tartó használat mellett sem romlik az elkészített varratok minősége.

A standard GP szálbelövő pisztolyok rendkívül magas minőséget képviselnek, és a tartósságuk megkérdőjelezhetetlen. A meglehetősen alacsony ár mellett egy nagy értékkel bíró elakadásmentes és meghibásodásmentes géppel végezhetőek el a címkék felhelyezése nem csak ruházati, hanem más termékekre is. A szálbelövő pisztoly működtetésének megtanulását könnyen értelmezhető használati utasítás segíti.
A jó minőséget képviselő belövőszálakat általában kétféle méretben, 25 és 50 milliméteres hosszúságban lehet megvásárolni. A standard belövőszálak színe fehér, egy doboz tartalma 5 000 darab. Érdemes a prémium minőségű belövőszálakat választani, mivel egyrészt a problémamentes használatot biztosítják, másrészt a végeredmény is minden kívánalmat kielégít. Alacsony ár mellett magas minőség.

A papír alapú függőcímkék felhelyezése egyébként egyszerűen megoldható szálbelövő pisztoly használata nélkül, erre a kéz címkéző szál a legjobb megoldás, melyet ugyancsak kétféle hosszúságban, 125 és 75 milliméteres kivitelben lehet megvásárolni. A műanyag kézi árazó szálak alkalmasak vásárlói tájékoztatók, függő címkék és árcédulák kézi felhelyezéséhez. A csomagok 500 darab függőcímkéző műanyag szálat tartalmaznak. A kézi címkéző szálak kezelése nagyon gyors és egyben egyszerű is, a ruházati termékekhez való alkalmazás mellett felhasználható cipők, táskák valamint egyéb textilből készült termékek függő címkézéséhez is.

A megfelelő minőségű szálbelövő pisztolyok és belövőszálak megvásárlásához és a kezelési tanácsokhoz keresse a címkepláza vállalkozást.