Kártyák

PLASZTIK KÁRTYÁT MIRE LEHET HASZNÁLNI?

Az utóbbi időkben rendkívül nagy növekedést mutatott a plasztik kártyák iránti érdeklődés, egyre több cég és vállalat keresi és alkalmazza az igényesen megtervezett és elkészített plasztik kártyákat, amiket nemcsak praktikusan lehet használni, de hangsúlyozhatjuk is vele a cégünk által képviselt minőséget, exkluzivitást.

A plasztik kártya előnye az igényes kivitel, a felhasználás praktikussága és egyszerűsége, a számtalan célra alkalmazhatósága és nem utolsósorban az időtállósága. Nem véletlen tehát az egyre nagyobb méreteket öltő népszerűsége.

 

Plasztik kártya alapanyaga

A plasztikkártyák alapanyag szinte kivétel nélkül PVC műanyag, méretét tekintve pedig leginkább névjegykártya vagy bankkártya nagyságban készülnek, de természetesen ettől eltérő méretben is elkészíthetőek.

A legtöbb plasztikkártyát minden bizonnyal belépőkártyának keresik, nagyon kedveltek az szépen és professzionális módon elkészült igazolványok, és ma már a mágnescsíkos, vagy más elektronikus adatokkal rendelkező plasztikok is könnyen és minőségi módon nyomtathatóak akár fénykép minőségben is.

Kártyák formája

A kialakítás szempontjából elkészíthetőek teljesen egyedi formában, saját vonalkóddal, kártyánként más névvel ellátva, aláíráscsíkkal, de bármilyen más jellegű tartalmat is plasztikkártyánként változtathatóan lehet nyomtatni. Így a plasztik kártya teljes mértékben személyessé tehető, bármely beléptetőrendszerhez könnyen hozzátervezhető, legyen az klubtagsági , vállalati, intézményi vagy üzleti jellegű beléptetőrendszer.

A kártyák tökéletese biztonságossá és egyedivé tehetőek fényképpel, aláírással, hologrammal és mágnescsíkkal is ellátva.

A plasztikkártya már évtizedekkel ezelőtti bevezetésekor is az exkluzivitást, a különlegességet képviselte, és bár manapság egyre több helyen találkozhatunk vele, még mindig sugározza ezeket a minőségeket, természetesen minél szebben és igényesebben készült formájában. A felhasználás sokoldalúságát és praktikusságát nagymértékben elősegíti a kártyák anyaga és viszonylag kis mérete, rendkívül könnyen kezelhető, a kártyán található nyomatot a víz semmilyen mértékben nem károsíthatja, nem gyűrődik, elszakítani, eltörni nem lehet, a kopásnak és a nem kívánatos karcolódásnak messzemenően ellenáll a laminálásnak köszönhetően.

A plasztik kártyákat egyre inkább keresik VIP kártyának, exkluzív klubok törzsvendégei számára, nem akadály a dombornyomás sem, lehetséges aranyozással vagy ezüst kivitellel hangsúlyozni a különlegességet és exkluzivitást, az egyediséget. A plasztik kártya nyomtatás megrendelése darabonként is történhet, nem szükséges kötelező minimális megrendelésekkel bajlódni.