Reklámtáska

MILYEN LEGYEN EGY VALENTIN NAPI PAPÍRTÁSKA?

A Valentin nap hagyományosan a szerelmesek napja, ebből a szempontból a fiúknak, férfiaknak az ajándékozás terén némileg egyszerűbb dolguk van, hiszen a virágoknak minden lány és hölgy bármikor örülni tud, ez valószínűleg soha nem fog kimenni a divatból.

A hölgyeknek némileg nehezebb a dolguk, ők ha már valamilyen ajándékot vesznek a párjuknak, akkor azt nagy valószínűséggel be is fogják csomagolni, tehát lényegesen nagyobb gondot fordítanak az ajándékozásra.

Természetesen egyre több férfi választja a virág helyett valamilyen szívhez szóló ajándék beszerzését, , és mivel csomagolni kevésbé szeretnek, sokan választják a számtalan kivitelben elérhető gyönyörűen nyomtatott elegáns papírtáskákat az ajándék átadásához.


Valentin napra megszaporodnak a boltokban az ünnephez illő főként zsinórfüles exkluzív kivitelű papírtáskák, melyek szinte mindegyike tartalmazza valamelyik Valentin napi szimbólum egyikét, vagy ezek valamilyen kombinációját. Az akár fényképminőségű nyomtatással készülő és lakozott papírtáskák tökéletesen alkalmazhatók a Valentin napi ajándékok csomagolására, a választék óriási, mindenki megtalálhatja az ízléséhez legközelebb álló változatot.

A Valentin napi papírtáskák alapszíne a leggyakrabban a piros és a rózsaszín, és rendkívül kedvelt szimbólum a szív, mely egyetemlegesen a szerelem jelképe, és a vörös rózsa, mely a szerelem mellett a szenvedély és a romantika képviselője is.

Másik nagyon gyakran használt szimbólum a Valentin napi papírtáskákon Cupidó kicsiny kövérkés angyala, és Ámor nyila, amihez szinte elmaradhatatlanul társul a szív szimbóluma is. Ámor, vagy másik nevén Cupidó, Mars és Vénusz szerelmének gyümölcse, és a hagyomány szerint akit nyilával eltalál, az menthetetlenül szerelembe esik.
További népszerű szimbólum még a madarak, főként galambok, melyek a hűséget, a tisztaságot és az életet képviselik. A régiek szemében a madarak legfontosabb tulajdonsága az volt, hogy addig nem nyugodtak, míg párjukat meg nem találták.

A különböző fodrok és szalagok ábrázolása is nagyon népszerű a különböző Valentin napi csomagolóanyagokon, így a papírtáskákon is, eredetük egészen a lovagi korba vezethető vissza, miszerint a harcba induló lovagok számára szerelmük szalagot adott, mintegy jelezve, hogy visszavárják onnan.

A csipke is a régi korokból maradt Valentin napi jelkép, hagyományosan, ha egy nő csipkét adott egy férfinak, az az érzelmei kinyilvánítása volt felé, A csipkén található egymásba fonódó és kanyargó csomók a végtelen és örök szeretetet szimbolizálták.
Az ilyen szimbólumokkal készült papírtáskák kétséget kizáróan tökéletesen megfelelnek a Valentin napi ajándékozáshoz.