Reklámtáska

EMBLÉMÁZOTT PAPÍRTÁSKA MINT BRAND ÉPÍTŐ ESZKÖZ

A brand, vagy más néven márkaépítés egyik legköltséghatékonyabb és mégis nagy reklámértékkel bíró eszközei az emblémázott papírtáskák különféle változatai. Már a marketing kutatások is többször rámutattak erre a tényre, így a magára valamit is adó cégek, vállalkozások és termék gyártók is előszeretettel használják ezt a brand építési formát.

Az emblémázott papírtáskáknak lényegében csak az előállítási költségeivel kell számolnia a brand építésre használó vállalkozásnak, hiszen a további reklámtevékenységet már a vásárlók és azon személyek végzik el, akikhez a táskák ilyen vagy olyan úton eljutottak.

Az emblémázott papírtáskákat minden korosztály szívesen használja, és nemcsak vásárláshoz, hanem bármilyen szállítási vagy csomagolási célra alkalmasnak találják, és számtalan helyen és időben magukkal viszik. Az emblémázott papírtáskák többféle minőségben és értékben készülnek, minden cég maga dönti el, hogy az adott brandhez, vagy termékhez mely minőségű papírtáska a legmegfelelőbb marketing eszköz.

 

Az egyedi szalagfüles emblémázott papírtáskák a legolcsóbban elérhető változatok, fehér vagy barna alapra kerülhetnek rá a különböző feliratok, logók és emblémák, egy oldalra, vagy két oldalra. 250 darab feletti megrendeléssel érhető el a legkedvezőbb ár.
Egy a magasabb minőséget képviselnek az egyedileg emblémázott sodrottfüles papírtáskák, kis menyiségnél szitanyomás, nagyobb mennyiségnél flexonyomással készülnek, az emblémázás megoldható egy, vagy mindkét oldalra, akár több szín felhasználásával is.

Cégembléma vagy márkanév, grafika vagy elérhetőség, mindenféle terv könnyen a papírtáskára vihető, az ár függ attól, hogy fehér vagy barna alapra kerül e a nyomtatás, egy vagy két oldalra, valamint a megrendelt nyomatok számától is. Szintén 250 darab feletti rendeléssel lehet elérni a legkedvezőbb árfekvést.

A szuperprémium kategóriába tartozó és a legexkluzívabb, legelegánsabb emblémázott papírtáska a zsinórfüles változat, és egyben ezekkel az előnyeivel a legjobban alkalmazható brand építésre és imázs javításra is.

A rendkívül nagy reklámértékéhez viszonyítva mégis a legköltséghatékonyabb marketing eszköz, lényegében kereskedelmi csomagolásként kerül a vásárlóhoz, aki később esztétikai és minőségi előnyei miatt ezt a fajta papírtáskát fogja a legszívesebben használni a mindennapokban.

Számtalan méretben elkészíthető, ezért bármilyen termékhez jól hozzászabható, a nyomtatás akár fényképminőségben is rákerülhet, díszítésként ezüstözés, aranyozás és dombornyomás is alkalmazható rajta.