Ruhacímkék

AMIT A RUHACÍMKE KÉSZÍTÉSÉRŐL JÓ TUDNI

szovott cimkek 300x201 1

Ruhacímkék és egyéb más címkék elkészítése egyedileg is megoldható, a nyomdaipai és textilipai technológiák fejlődése folytán kisebb példányszám esetén is megfizethetőek. A bevarrható ruhacímkék, amelyek a Fogyasztóvédelmi törvény értelmében kötelező információkat tartalmaznak a mosás használati utasításairól, egyedi méretekben, fekete vagy fehér alapon készülnek, a rajta szereplő grafikák egyedileg tervezhetőek a megrendelő igényeinek teljes figyelembevételével. Általában megrendelés mennyisége nincs minimális darabszámhoz kötve.

AMIT A RUHACÍMKE KÉSZÍTÉSÉRŐL JÓ TUDNI - szovott cimkek 300x201 1 1

Egyedileg készült címkékről

Az szatén ruhacímkék szintén egyedileg készülnek, a legfinomabb minőségű alapanyagokból, a fehér alapra finom rajzolatú grafikák nyomtathatóak többféle színválasztási lehetőséggel. Pár száz darabtól már megrendelhetőek.
Sokan keresik a foszlásmentes szatén ruhacímkéket, amelyek a mosásnak jól ellenállnak, a méretek egyedileg kérhetőek, szintén néhány száz darabtól kerülnek legyártásra. A megrendelő a mosásálló tulajdonságokat előzetes mintacímke kérésével saját maga is ellenőrizheti.

Az egyedi készítésű szövött ruhacímkéket márkaépítésre is felhasználják a ruha gyártó cégek, a szövött címke minden ruhaipari termék megjelenését még minőségibbé képes tenni. A fényes felületű szatén szövött ruhacímke exkluzívan emeli az igényesen elkészített ruhák kinézetét. A szatén alapszínek bármelyike választható, szintén többféle színű feliratozással.

Legjobb ár érték arányú címkék

A dupla szatén népszerűsége vitathatatlan, a megrendelők ezt keresik a legtöbben, a minőség kiváló és ehhez a legjobb ár társul. A presztízs növelő hatása szinte minden ruha esetében jól érvényesül, három különböző elkészítési technikával rendelhetőek, természetesen minél nagyobb a példányszám, annál kedvezőbb ár érhető el.
A ruhacímkék prémium kategóriás terméke a tripla szatén szövött címke, az alapanyagok közül ez a legsimább, és legegységesebb, a megtervezett és kivitelezett grafikák gyönyörűek és minden esetben tökéletesen olvashatóak. A prémium damasztként is ismert alapanyag prémium minőségű szálakból, maximális sűrűségű szövéssel készülnek, exkluzivitásban utolérhetetlen, az avatatlan kéz szinte üvegsimaságúnak érzi az érintését.

Az ára egyáltalán nem olyan magas, mint az előzetesen gondolnánk, nagyban függ a mérettől, a megrendelés példányszámától, a kivitelezés milyenségétől, és természetesen a felhasznált színek számától. Háromezres, illetve ötezres darabszámtól egyre kedvezőbb árak érhetők el.