Csomagolóanyagok

A PAPÍRTÁSKA, MINT REKLÁMTÁSKA

Ma már egy papírtáskának számtalan igénynek meg kell felelnie, a megrendelők természetesen elvárják a jó minőség mellett az alacsony árakat, igény szerint egyedi és figyelemfelkeltő feliratokkal, és nem utolsósorban reklám hatását is szeretnék mindinkább hatékonyan felhasználni. Lehetőség szerint széles választékból akarnak válogatni, mindezt minél magasabb szintű szolgáltatás keretében.

Cég reklámozás egyszerű módon

A papírtáska hazánkban néhány egy-két évtizede még szinte ritkaságnak számított, de mostanra már egyre többen szeretik használni, egyrészt a környezetbarát volta miatt, másrészt divatos terméknek is számít, és a figyelemfelkeltő hatását is kedvelik. Használják bevásárlás és utazás közben, tehát sűrűn találkozhatunk vele az utcán jártunkban, de például az ajándékozáshoz is mind többször keresik. Így ha egy cég termékére vagy szolgáltatására szeretné felhívni a figyelmet, kézenfekvő, hogy papírtáskákon helyezze el logóját, vagy így vezesse be a köztudatba új szolgáltatását, termékét.

Akár szabványméretű, akár egyedi méretű zsinórfüles papírtáskákról legyen szó, mindenki a cége arculatához legjobban illő színt választhatja ki. Az alapanyagok tekintetében különböző grammsúlyú papírokból történhet a kiválasztás, az egyszerű natúr megjelenéstől a exkluzívabbakig. Az egyedi méretű papírtáskák a legjobb minőségű és legvastagabb papír alapanyagok felhasználásával készülnek. Ha valamely cég átlagon felüli exkluzív, elegáns hatást szeretne elérni, a papírtáskák külseje ellátható UV lakkozással és különböző matt fóliákkal is. A méretek tekintetében lehet választani a szabványméretek közül, de akár kis mennyiségektől is lehetőség van az egyedi méretek megrendelésére is. A hordfülek lehetnek egyszerű szabványfülek a mindennapos használatú táskáknál, a vastagabb papírtáskák sodrott fülekkel készülnek, így nagyobb a teherbírásuk, valamint a táska színéhez igazíthatóak, amivel az esztétikum kerülhet előtérbe.

Hogyan használjuk reklámcéljainkra a papírtáskát?

És végül egyedi, figyelemfelkeltő feliratok helyezhetők el rajtuk, amiket a táska első és hátsó részén, de az oldalán is lehetőség van elhelyezni. A megjelenítésre kerülő feliratok és logók egyedi nyomtatással kerülnek a papírtáskák felszínére, tehát lehetőség van arra is, hogy minden egyes oldal más és más reklámcélt szolgáljon, és természetesen az egyedi színek is biztosítva vannak. A digitális nyomtatás lehetőséget nyújt fotók, vagy grafikák felhelyezésére is, de hagyományos nyomtatási technológiák is felhasználhatóak.