Reklámtáska

3 OK A PAPÍRTÁSKA MEGRENDELÉSÉRE

Bármely cégnek szüksége lehet akár szolgáltatáshoz, akár ügyfelei megajándékozására egy megfelelő papírtáska készletre. De mely okokból is érdemes a papírtáskákat választani más csomagoló anyagok helyett?

 

1. Első és talán legfontosabb ok a reklámhatás kihasználása lehet.
A papírtáskát a vásárló és ügyfelek egyaránt nagyon kedvelik, mivel ez egy praktikusan használható, divatos, és nem utolsósorban környezetbarát termék. Az emberek szeretik magukkal hordani bevásárláskor, az utcán jártukban, és akár utazás közben is. Így ha egy cég papírtáskán helyei el logóját, reklámfeliratát vagy bármely üzenetét, azt naponta rengeteg ember láthatja, felfigyelhet a cégére, annak szolgáltatására, vagy termékére. És ne felejtsük el, hogy ennek a reklámnak nincs egyéb költsége, csak a papírtáska előállításának ára.
2. Második okként a nagyon széles méretbeli, színbeli és anyagbeli választhatóság említhető. Természetesen vannak szabványméretekben megrendelhető papírtáskák is többféle alapszínben, de rendelhetőek papírtáskák egyedi méretekben is ugyanúgy többféle színben és kívánság szerint zsinórfüles kivitelben is. A papírtáska alapanyagai általában grammsúlyuk szerint választhatóak, az egyszerűtől a teljes mértékben exkluzív alapanyagokig. Az elegánsabb megjelenés érdekében a fényesebb és minőségibbé tehetőek, Uv lakkozással, fénye és matt hatású fóliákkal.
3. Harmadik okként a teherbírás és a mindennapi használhatóság nevezhető meg. Nagyon fontos ugyanis, hogy a reklámhatás hatékonyabb elérése érdekében ezek a papírtáskák minél hosszabb ideig legyenek használhatóak, ezáltal hosszabb ideig láthatják más emberek az utcán, vásárláskor, vagy egyéb helyeken. A papírtáskák teherbírását nagyban befolyásolja a papír vastagsága, és a fül kialakítása.

Természetesen mindkét tényezőt aszerint érdemes megválasztania a megrendelőnek, hogy az számára a befektetett költségekhez mérten milyen hosszú ideig szeretné, hogy a papírtáskák átlagos, vagy speciális használat mellett meddig bírják ki. Egyértelmű, hogy minél vastagabb a papír alapanyag, annál tartósabb lehet a táska is, a fülek tekintetében pedig az egyszerű és könnyebb papírtáskákhoz elegendőek lehetnek a sima papír szalagfülek, míg a vastagabb papírtáskákhoz már a nagyobb teherbírású sodrott szalagfülek választása ajánlott. Az exkluzivitás eléréséhez pedig a tartós zsinórfülek a legjobbak.